od家援交中介 援交
兔晴家援交中介 援交
kklover520
林妹妹
悉色
LC Platinum

开搞网 | 澳洲华人约会网站

[中介援交验证] 最近熱點的幾個頭牌,徵求各位大神意見

kirk 发表于 2022-12-13 15:46
rosie胸手感还可以,形状也不错,如果单纯胸控,我觉得可以去,但是整体来说少了点感觉,感官刺激大于做爱 ...

Angela 看著就是沒有差評,雖然顔值估計一般,但應該還可以接受。
傳説中的Nuru 真的這麽頂嗎?
honey massage mitcham
garyreeds1 发表于 2022-12-13 17:41
多謝師兄點評!!連續兩個師兄都推薦,完全可以考慮!!想問問塊面係咪好硬?真波? ...

全天然,對波勁軟。
Kylin約了一次過夜 服務唔錯
garyreeds1 发表于 2022-12-13 17:43
師兄,差到咩程度?
我見到好多驗證貼。但係詳細報告嘛,都説顔值吾係好得,而且係人造人噶波。 ...

中下程度左右。個人體驗又唔係話差,但唔值依個價錢。年齡30左右,服務感覺已經盡曬力,但胸太假。如期俾500佢,不如搵其他年輕大波妹。
nomanyo 发表于 2022-12-15 14:04
中下程度左右。個人體驗又唔係話差,但唔值依個價錢。年齡30左右,服務感覺已經盡曬力,但胸太假。如期俾 ...

驱风                                       
sweety小果冻好撚正,23岁左右,大长腿,口音酥麻似台妹,服务态度不输樱花妹,唔去真系可惜。
sysyphus 发表于 2022-12-17 21:33
sweety小果冻好撚正,23岁左右,大长腿,口音酥麻似台妹,服务态度不输樱花妹,唔去真系可惜。 ...

宜家小果凍又出來。師兄請教下,條女有幾吸引先?係咪真係甘正?
聽講對波好細
garyreeds1 发表于 2023-5-3 11:45
宜家小果凍又出來。師兄請教下,條女有幾吸引先?係咪真係甘正?
聽講對波好細 ...

真系正,坚过石坚。对波唔算好细,正常size。条女系外表学生妹,服务赛痴女,你试下就知啦。
今天刚约完,感觉更像被她嫖了,把我吸干了
身材服务颜值都在线,500没有白花
晚点写验证

您别扭就别约了,时间都留给我 lol
jmb123 发表于 2023-5-3 12:18
今天刚约完,感觉更像被她嫖了,把我吸干了
身材服务颜值都在线,500没有白花
晚点写验证

兄弟约了谁啊,这么满意{:5:}